Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Έμπνευσή μας η Φύση

Η N.S. Marble Α.Ε.  ιδρύθηκε το 1991 με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή, την επεξεργασία και το εμπόριο μαρμάρων. Έχοντας ως αφετηρία τα ελληνικά μάρμαρα και λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες απαιτήσεις για νέα υλικά, οδηγείται στην εισαγωγή νέων διακοσμητικών πετρωμάτων, όπως γρανίτη, χαλαζία, όνυχα, ψαμμίτη, limestone και travertine. Συμμετέχει ανελλιπώς σε διεθνείς εκθέσεις, με τα μέλη της εταιρείας να συνδιαμορφώνουν τις νέες τάσεις, να αναπτύσσουν την εξαγωγική της δραστηριότητα και να σταθεροποιούν τη θέση της στο χώρο της βιομηχανίας πετρωμάτων, δημιουργώντας δεσμούς εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές σε όλο τον κόσμο. Η N.S. Marble συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές και εστιάζει στην πολύπλευρη εξέταση των κατασκευών που αναλαμβάνει.

Με την δυνατότητα επιλογής σε χρωματισμούς και υλικά, τις ανταγωνιστικές τιμές και την ποιότητα να κινείται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα, η εταιρεία  συνάπτει στενές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου και συμμετέχει σε μεγάλης εμβέλειας κατασκευαστικά projects. Έχοντας πλήρη γνώση της δυναμικής της, της εμπειρίας και της ποιότητας που προσφέρει, δέχεται τις προκλήσεις του ανταγωνισμού και στοχεύει στην κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων των πελατών της. Ο επαγγελματισμός, η πολυεπίπεδη ειδίκευση και η τεχνογνωσία της, δίνει στην N.S.Marble τη δυνατότητα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να αποτελέσει σταθερή δύναμη του κλάδου έως και σήμερα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Ένα μάρμαρο, εάν και ασμίλευτο ακόμη, δυνάμει φέρει μέσα του τη μορφή κάθε σκέψης ενός μεγάλου καλλιτέχνη
Μιχαήλ Άγγελος

Κατά τον Αριστοτέλη, η τέχνη αποτελεί μίμηση της φύσης. Το μάρμαρο όμως ακροβατεί μεταξύ φύσης και τέχνης, καθώς από λατομικό ορυκτό μπορεί να αποτελέσει πρώτη ύλη για τη δημιουργία έργων τέχνης. Η μεταμορφωτική αυτή ιδιότητα των φυσικών πετρωμάτων αξιοποιήθηκε από την ελληνική κλασσική αρχαιότητα μέχρι την Αναγέννηση, και από τον μοντερνισμό ως τις μέρες μας. Έτσι το μάρμαρο δεν συνιστά μόνο μαρτυρία της τεχνολογικής μας ανάπτυξης, ως πρώτη ύλη αρχαίων εργαλείων, αλλά και πολιτισμού: ο Παρθενώνας, ο Ερμής του Πραξιτέλη, η Νίκη της Σαμοθράκης, η Αφροδίτη της Μήλου δεν φανερώνουν μόνο τις σύγχρονές τους γλυπτικές τεχνικές, αλλά αποκαλύπτουν τις θεμελιώδεις αρχές της λιτότητας, της ισορροπίας και της συμμετρίας του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.

Η N.S. Marble ιδρύθηκε με σκοπό  να κοινωνήσει στην εγχώρια και διεθνή αγορά τη δική της φιλοσοφία για το μάρμαρο, μια φιλοσοφία που βασίζεται στην πολυετή πείρα, στο ταλέντο του κάθε μέλους ξεχωριστά, αλλά κυρίως στην αγάπη για το μάρμαρο καθεαυτό ως υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποτελέσματα  άρτιας αισθητικής. Το προσωπικό της εταιρείας επιδιώκει να αναπτύσσει σχέσεις ουσιαστικής εμπιστοσύνης με τους πελάτες, εξυπηρετώντας τις σχεδιαστικές τους ανάγκες με σεβασμό στις εκάστοτε προτιμήσεις τους.  Προσφέρει συνάμα καινοτόμες προτάσεις υψηλών προδιαγραφών που πηγάζουν από τη γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και από την επαγγελματική εμπειρία. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι σαφής: Σημασία στη Λεπτομέρεια, Κατασκευαστική Τελειότητα, Άψογη Αισθητική και Κορυφαία Ποιότητα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Προηγμένη Τεχνολογία, Διαρκής Εκσυγχρονισμός, Πρωτοπορία

Η N.S.Marble  λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου Αττικής. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, γραφεία διοίκησης και κάθετη μονάδα παραγωγής. Ο προηγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου της, με  μηχανήματα  τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζει την απαιτούμενη ακρίβεια στην παραγωγή, με αποτέλεσμα τη λήψη προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Τα σύγχρονα μηχανήματα φυσικών πετρωμάτων (CNC, κοπή, γυάλισμα, αμμοβολή, καλλιτεχνική διαμόρφωση κ.α.) καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λειτουργιών και δίνουν πνοή  ακόμα και στις  πιο απαιτητικές  σχεδιαστικές ανάγκες.Το εξειδικευμένο προσωπικό, αξιοποιεί την εμπειρία και το τεχνολογικό know-how για την εξασφάλιση τελικών προϊόντων εγγυημένης ποιότητας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας, ο έλεγχος της παραγωγής σε κάθε τμήμα και η ιδαίτερη επαφή με τον πελάτη συμβάλλουν στην ευελιξία και την αξιοπιστία της εταιρείας και εγγυώνται την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς την εγχώρια και διεθνή αγορά.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
2 χλμ. Λεωφ. Παιανίας - Μαρκοπούλου 19 441 Κορωπί, Τ.Θ.69009
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Connect with us for our latest news and updates
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα