Χαλαζίες - Τεχνογρανίτες Glowstone

Οι επιφάνειες χαλαζία-τεχνογρανίτη είναι ο απόλυτος συνδυασμός φύσης και τεχνολογίας. Κατασκευάζονται από φυσικό χαλαζία, ένα από τα σκληρότερα υλικά στη φύση και από υψηλής ποιότητας πολυμερείς ρητίνες και χρωστικές ουσίες. Τα χαρακτηριστικά και η ευελιξία τους, καθιστούν τους χαλαζίες-τεχνογρανίτες ιδανική επιλογή για οικιακές ή εμπορικές εφαρμογές.

  • Απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων
  • Αντοχή σε λεκέδες λόγω της  μη πορώδους επιφάνειας
  • Υψηλή ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές  ή τριβή
  • Αντοχή σε χημικά προϊόντα (διαλύτες, απολυμαντικά και απορρυπαντικά)
  • Ανθεκτικότητα στην ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων
  • Ελάχιστη συντήρηση (νερό και ένα ήπιο καθαριστικό αρκούν)

 

Οι χαλαζίες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για πάγκους κουζίνας. Έχουν μεγάλη αντοχή στην θερμότητα όπως επίσης και σε λεκέδες όπως ο χυμός, το λάδι, το κρασί, η ντομάτα, ο καφές, οτιδήποτε όξινο κ.λπ. Η μη πορώδης επιφάνεια τους δεν φιλοξενεί βακτήρια ή ιούς, γεγονός που καθιστά την καθημερινή συντήρησή τους πολύ εύκολη υπόθεση.

Η εταιρεία μας N.S.Marble A.Ε. προμηθεύει την αγορά με τα νέα σχέδια επιφανειών χαλαζία της εταιρείας Glowstone. Οι επιφάνειες χαλαζία Glowstone έχουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Υπέροχα λευκά όπως το PURE WHITE, λευκά με γκρί βένες σαν το CASHMERE και το BIANCO CARRARA, ομοιόμορφα γκρι όπως το CEMENTO και το CHARCOAL, έντονα μαύρα με κρυστάλλους ή μαύρα με λευκές βένες όπως το BLACK STARLIGHT και το NERO MISTRAL αλλά και πιο γήινα μπεζ όπως το CREMA και το RAYON.

Share
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
2 χλμ. Λεωφ. Παιανίας - Μαρκοπούλου 19 441 Κορωπί, Τ.Θ.69009
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Connect with us for our latest news and updates
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα