Μαρμάρινο τραπέζι - Κλασικό & μοντέρνο

Το μάρμαρο αποτελεί διαχρονική αξία στην εσωτερική διακόσμηση διότι αποτελεί ένα κλασικό στοιχείο που διατηρεί τη δύναμή του αναλλοίωτη με την πάροδο του χρόνου. Παρόλο που το μάρμαρο είχε καθιερωθεί  ως πολυτελές υλικό που χρησιμοποιούταν σε μεγάλα κτίρια με πιο κλασική διακόσμηση όπως παλάτια και ξενοδοχεία, πλέον είναι βασικό υλικό σε έργα με πολύ μοντέρνες γραμμές και εσωτερικούς χώρους με ιδιαίτερα minimal λεπτομέρειες.

Η μοναδικότητα του υλικού αναδεικνύεται ακόμα και σε μικρές επιφάνειες όπως μικροί μαρμάρινοι δίσκοι, μαρμάρινα αντικείμενα για την κουζίνα και το μπάνιο, μικρά μαρμάρινα τραπεζάκια κλπ. Το μάρμαρο σε συνδυασμό με υλικά όπως το ξύλο και το μέταλλο καθιστά δυνατή την κατασκευή μοναδικών επίπλων. Μια μαρμάρινη τραπεζαρία ή ένα μαρμάρινο τραπέζι μέσης μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς μέσα στο χώρο σας και να στρέψουν τα βλέμματα του καθενός επάνω τους. Μια μαρμάρινη λεπτομέρεια μπορεί να δώσει σε κάθε χώρο μια άλλη αισθητική και να προσδώσει το στυλ που εσείς επιθυμείτε καθώς οι χρωματικές επιλογές είναι απεριόριστες.

Η N.S.Marble αναλαμβάνει την κατασκευή τραπεζιών από μάρμαρο, γρανίτη, χαλαζία, terrazzo και κάθε φυσικό πέτρωμα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το showroom της εταιρείας για να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες πετρώματα, αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Η παλέττα της συλλογής σε όλους τους  τόνους των χρωμάτων της φύσης δίνει αμέτρητες διακοσμητικές επιλογές.

 

Κείμενο: Μικαέλλα Θεοφανοπούλου

Φωτογραφικό υλικό από https://www.pinterest.com/

Share
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
2 χλμ. Λεωφ. Παιανίας - Μαρκοπούλου 19 441 Κορωπί, Τ.Θ.69009
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Connect with us for our latest news and updates
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα